Wakasa Uriwari Waterfall Park “Meisui No Sato”

◇JCD CHUBU Design Award 2016 Silver Prize
◇DSA Design Award 2016 nominated

Aiming to create a better local community by utilizing its resources, this renovation project was planned as a part of the “Wakasa Yuriwari Eco Village program” under the collaboration of students and government.
At the “Meisui Salon”, in order to express the freshness of “Uriwari Water” which was also certified as top 100 in terms of its quality, Japanese traditional tub was installed and the sound of water colored the space confortably. At the “Water Marche” faced to the Salon, flexible and rustic wooden pallets were used to express sizzle feel and colors of the local vegetables.
Project Facts
 
Location
Wakasa Town, Fukui
Project Completion
Apr. 2016
Client
Fukui Prefecture Wakasa Town
Service
Planning, Design
Photo
APERTOZERO
ひとつ古い実績へ このカテゴリの一覧 ひとつ新しい実績へ
PAGE TOP